Ulei esential de iasomie dilutie 5% (Jasminum Officinale), 10ml – Ancient Wisdom

Extras din florile de iasomie, uleiul esential de iasomie are multiple roluri: antidepresiv, afrodisiac, antiseptic, cicatrizant, sedativ, antispasmodic.

45.70 lei

Descriere

Uleiul de iasomie degajă un parfum bogat și cald, abundent și bine definit. Este ideal pentru crearea parfumurilor florale ce poartă rafinament și senzualitate, dar și pentru a conferi cosmeticelor un parfum nobil, magnetic.

Cicatricile lasate de acnee, arsuri sau taieturi, precum si vergeturile pot fi estompate prin folosirea uleiului de iasomie.

Are proprietati expectorante si va poate ajuta sa aveti un somn linistit chiar si daca suferiti de o raceala sau de tuse si de asemenea elimina sforaitul reducand congestia nazala.

Recomandari:

  • Este un ulei esential sedativ, reduce starile de insomnie si va ajuta sa aveti un somn linistit si profund.
  • Se recomanda utilizarea sa pentru inhalare, cu rol sedativ si calmant.
  • Poate fi folosit diluat intr-un ulei vegetal pentru masaj sau puteti turna cateva picaturi in cada atunci cand faceti baie pentru a stimula refacerea celulara si a estompa cicatricile
  • Cu uleiul de iasomie se pot parfuma tot felul compoziții cosmetice de îngrijire a pielii și părului; conferă un parfum elegant, nobil și distinct.
  • Pe lângă parfumare, uleiul de iasomie este revitalizant, ușor antioxidant și antiage.
  • Aplicații cosmetice: creme de zi și de noapte, loțiuni emulsificate, lapte de corp, unturi de corp, seruri – în special pentru tenul matur, ulei de masaj facial, pudre și fond de ten. Dozaj indicativ 0,2 – 1% pentru compoziții cosmetice, după preferințe

Recomandari: A nu se utiliza de  femeile insarcinate, care alapteaza, sau la copiii sub 7 ani. A nu se utiliza de catre persoanele cu antecedente de convulsii si/sau alergie la uleiuri esentiale.

INCI: Ulei esential de iasomie (Jasminum Officinale)  dilutie 5% in ulei din samburi de struguri

Precauții în utilizare: uz extern

10 ml