Ulei presat la rece din samburi de struguri, 50ml – Ancient Wisdom

Uleiul presat la rece din samburi de struguri este un ulei foarte popular pentru utilizare în cosmetică datorită consistenţei sale foarte fine, uşoare.

12.99 lei

Descriere

Este un ulei ușor, penetrant, o sursă bogată de compuși fenolici și acid linoleic cu proprietăți de regenerare și restructurare cutanată. Emolient, antioxidant și nutritiv, aduce beneficii pielii și părului deopotrivă. Penetreaza rapid epiderma, nelăsând senzaţia de piele grasă.

Mod de utilizare în cosmetică

  • este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel mixt sau gras
  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
  • aplicat pe păr, în special pe vârfurile uscate, deteriorate
  • combinat cu alte uleiuri vegetale și uleiuri esențiale, pentru masaj facial sau corporal
  • ca ingredient pentru prepararea de creme și seruri de îngrijire a tenului
  • ca ingredient pentru creme, balsamuri, lapte sau unt de corp
  • ca ingredient pentru prepararea de măști, creme și balsamuri de păr

INCI: 100% ulei natural presat la rece din samburi de struguri Vitis Vinifera

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros;

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

50 ml