REMEDIU natural pentru CEFALEE și MIGRENE

Cefaleea și migrenele sunt dureri puternice care afectează o anumită parte a capului. Migrenele provoacă dureri trepidante severe sau pulsații puternice. Sunt adesea însoțite de greață, vărsături și sensibilitate extremă la lumină și sunete.

Durerea cauzată de un atac migrenos poate dura ore sau chiar zile. Unele persoane pot avea și alte simptome: flash-uri de lumină, puncte albe, furnicături pe o parte a feței sau la nivelul brațelor și picioarelor.

ALGOPLANT – REMEDIU PENTRU MIGRENE ȘI CEFALEE

Un remediu bun pentru reducerea frecvenței, intensității și duratei durerilor de cap este Algoplant, produs de Fares. Capsulele conțin un amestec ingenios de uleiuri esențiale din plante medicinale, și sunt indicate în migrene și cefalee:

– ulei esențial de turmeric
– ulei esențial de mesteacăn
– ulei esențial de lavandă
– ulei esențial de mentă
– ulei esențial de lemongrass
– ulei esențial de copaiba
– ulei esențial de cuișoare
– ulei esențial de smirnă
– ulei esențial de tămâie
– ulei vegetal de floarea-soarelui
– ulei vegetal de negrilică

Datorită faptului că se absorb foarte repede în corp, efectul apare la scurt timp de la administrare (după o oră). Principiile din plante acționează direct asupra receptorilor specifici durerii. Evaluările clinice au arătat că Algoplant este eficient în peste 80% din cazuri.

Capsulele nu conțin ingrediente chimice. Sunt sigure pentru ficat și nu dau dependență.

MOD DE ADMINISTRARE

În crizele de migren,e se iau câte 2 capsule pe zi, iar în cefalee se recomandă câte o capsulă pe zi. Se poate face o cură de 1 lună, cu posibilitate de repetare după 2-4 săptămâni de pauză.

PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAȚII

Algoplant este contraindicat în următoarele cazuri:

– gastrită acută, ulcer gastroduodenal acut
– hiperaciditate
– reflux gastroesofagian
– sarcină și alăptare
– copii sub 7 ani

Aceste capsule nu trebuie administrate în paralel cu medicamente de tipul anticoagulantelor, cumarinelor sau antiagregantelor plachetare.

Bibliografie: Mayo Clinic, Migraine: https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/migraine-headache/symptoms-causes/syc-20360201

[products ids=”7915″ orderby=”date” columns=”1″ order=”desc”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *