Sirop cu MIERE MANUKA pentru copii

Mierea Manuka este considerată unul din cele mai puternice antibiotice naturale. Deși este folosită din antichitate în scop medicinale, abia în secolul al 19-lea cercetătorii au descoperit că mierea are proprietăți antibacteriene.

Însă nu toată mierea este la fel. Unele sortimente pot fi de 100 de ori mai eficiente decât altele. Pe lângă peroxidul de hidrogen – care dă mierii calitatea antibacteriană, mierea Manuka mai conține și alți compuși cu efect antibiotic.

Cel mai important este metilglioxal (MG), regăsit în alte tipuri de miere în cantități mult mai mici. În comerț se găsesc mai multe tipuri de miere Manuka, clasificate după aceste MGO™factorul care indică puterea antibacteriană a mierii. Cu cât mai mare este conținutul de metilglioxal, cu atât mai mare este și efectul antibacterian.

SIROP PENTRU COPII CU MIERE MANUKA

Siropul cu miere Manuka pentru copii conține miere de Manuka MGO™ 250+ și extracte din plante naturale:

– ulei de mentă
– ulei de anason
– ulei de cimbru
– ulei de Manuka
– suc de lemn dulce

Mierea de Manuka MGO™ 250+, folosită în acest sirop, este recomandată în infecțiile cu bacterii sau ciuperci/fungi (ex. Candida albicanis).

Siropul are efecte expectorante, și ajută la eliminarea secrețiilor bronșice, la calmarea tusei și a durerilor în gât. Reduce simptomele de răceală și contribuie la întărirea imunității.

[products ids=”10433, 3397, 3412, 3315, 7990″ orderby=”date” columns=”5″ order=”desc”]

MOD DE ADMINISTRARE

Se ia câte 1 linguriță, de 1-4 ori pe zi. Nu trebuie depășită doza de 4 lingurițe de sirop pe zi. recipientul trebuie agitat înainte de fiecare utilizare. Se păstrează într-un loc ferit de umiditate și căldură.

Asemenea altor produse pe bază de miere, siropul cu miere Manuka nu este indicat copiilor mai mici de 1 an. Nu trebuie consumat nici pe perioada sarcinii sau alăptării, din cauza celorlalte extracte conținute.

Lemnul-dulce poate interacționa cu unele medicamente. Cereți sfatul medicului înainte de a consuma acest produs dacă urmați un tratament medicamentos.

Sursă: WebMD, Manuka Honey: https://www.webmd.com/a-to-z-guides/manuka-honey-medicinal-uses#2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *