SIROP de muguri de PIN și BRAD cu PROPOLIS – beneficii, administrare

Mugurii de brad și de pin se numără printre cele mai populare remedii pentru afecțiunile respiratorii. Acești devin și mai eficienți când sunt folosiți împreună.

Un produs natural care conține ambele tipuri de muguri și un adaos binevenit de propolis și miere este siropul conceput de dr. Ionuț Moraru.

Aceste trei ingrediente acționează în sinergie, fiind utile în mod deosebit în tratarea căilor respiratorii afectate de tuse, iritații în gât și congestie.

SIROP DE MUGURI DE BRAD ȘI PIN CU PROPOLIS

Siropul de muguri de pin și brad cu propolis are următoarele beneficii:

– ajută la fluidizarea secrețiilor bronhice
– are efecte expectorante
– are efecte decongestionante respiratorii
– ușurează respirația
– combate infecțiile pulmonare
– stimulează imunitatea
– susține sănătatea aparatului respirator

[products ids=”3544, 4678, 4495, 4458″ orderby=”date” columns=”4″ order=”desc”]

 

Mugurii de pin și mugurii de brad sunt eficienți în afecțiunile respiratorii datorită concentrației mari de uleiuri volatile. Conțin pinen, limonen, borneol, taninuri și minerale – fosfor, potasiu, calciu.

Adaosul de propolis face acest produs și mai puternic, datorită proprietăților sale antibacteriene, antivirale, antimicotice, antiparazitare și antifungice. Acesta este la rândul său bogat în minerale și oligoelemente.

Așa cum protejează stupul de infecții, tot la fel ajută organismul uman să combată infecțiile cu diverși patogeni. Are efecte antiseptice îndeosebi la nivelul aparatului respirator.

Acest sirop conține și miere – în care se găsesc 22 din 24 de elemente care compun sângele uman. Are efecte nutritive și energizante, antibacteriene și emoliente.

Mod de administrare

Doza pentru copiii cu vârsta între 1 și 3 ani este de 1 linguriță pe zi. Copiii de 3-7 ani pot primi câte 3 lingurițe pe zi, iar copiii mai mari de 7 ani și adulții, câte 1 lingură, de 3 ori pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *