APIFARINGOCALM – sirop cu propolis și plante pentru afecțiunile GÂTULUI (amigdalită, faringită, laringită)

Afecțiunile respiratorii, a căror frecvență crește în anotimpurile reci, pot fi ameliorate cu produse naturiste care conține ingrediente apicole și plante.

Un astfel de produs se numește „Apifaringocalm”, și face parte din gama Apiphen, concepută special pentru copii.

Tot mai mulți părinți optează pentru întărirea sistemului imunitar a copiilor prin produse care conțin propolis și miere, precum și extracte din plante medicinale.

Prin stimularea și creșterea imunității se pot preveni diferite probleme respiratorii: răceală, gripă, viroze, infecții sinuzale, bronșite, faringită, laringită.

Pe lângă faptul că au efect profilactic, ele sunt utile și în timpul bolilor, datorită acțiunii tonice asupra organismului. În plus, ajută la recuperarea organismului mult mai ușor.

CE ESTE APIFARINGOCALM

Apifaringocalm este un extract apos din propolis românesc îmbogățit cu extracte de nalbă-mare și mușețel, comercializat sub formă de supliment alimentar. Nu conțin zahăr, alcool sau conservați.

Propolisul este antimicrobian, fiind util împotriva mai multor tipuri de patogeni.

Nalba-mare este una din cele mai bune plante pentru gât, datorită mucilagiilor pe care le conține. Are acțiune emolientă și calmantă asupra mucoaselor orale și faringiene. Este utilă în tuse, iritații locale și inflamații ale gâtului. Nalba mare este considerată mai eficientă decât medicamentele pentru tuse.

Mușețelul are efect calmant. Conține apigenină, o substanță antioxidantă cu proprietăți antivirale, antibacteriene și antiinflamatoare.

INDICAȚII TERAPEUTICE

• tuse seacă
• laringită
• amigdalită
• faringită

MOD DE ADMINISTRARE

Apifaringocalm se administrează intern. Se calculează 3 picături per kg corp. În timpul tratamentului, doza obținută se ia de 2-3 ori pe zi, după mese.

După o boală, sau în scop preventiv, se poate lua doar o dată pe zi.

Nu luați acest produs dacă aveți sensibilitate sau alergie la ingredientele apicole.

Apifaringocalm – preț

O sticlă de Apifaringocalm de 50 ml costă în jur de 24 de lei.

[products ids=”3215″ orderby=”date” columns=”1″ order=”desc”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *