APIREVEN – cremă cu venin de albine pentru DURERI reumatice, articulare și musculare

Durerile musculare și articulare se înrăutățesc odată cu vârsta, precum și odată cu instalarea anotimpului rece. Durerea musculară este mai frecventă decât cea articulară.

Acest lucru se datorează faptului că mușchii au țesuturi mai fine care sunt mai predispuse la leziuni. Durerile musculare pot să apară în orice regiune a corpului, fiind cauzate cel mai des de tensiune, stres, suprasolicitare, uzură, leziuni.

Durerea musculară sistemică poate fi cauzată de o infecție, de răceală sau de o reacție la un anumit tip de medicament.

Durerile articulare afectează zona de îmbinare a oaselor. Pot fi cauzate de artrită – durere cronică, ce apare la mișcarea articulațiilor și provoacă rigiditate sau înțepenire, fracturi, dislocări, osteoartrită, lupus, gută, bursită, fibromialgie, mișcare excesivă.

APIREVEN – PROSPECT

Apiviren este un unguent pentru diferite tipuri de dureri, care conține mai multe produse apicole: venin de albine, extract de propolis și ceară de albine. Are de asemenea extract de capsici, o substanță eficientă în reducerea durerilor.

Apiviren este indicat în următoarele afecțiuni:

– reumatism acut și cronic
– dureri musculare
– dureri articulare
– dureri de spate (lumbago)
– sciatică
– degerături

Se aplică pur și simplu pe zonele dureroase ale corpului, sau pe articulațiile afectate, într-un strat subțire, apoi se masează. Poate fi folosit și de către sportivi, pentru relaxarea musculară.

Pentru a prelungi efectul calmant, acoperiți regiunea pielii cu lână sau alt material călduros.

Flavonele, uleiurile eterice și taninurile din ingredientele folosite la prepararea acestui produs au efecte antioxidante, antiseptice, antiinflamatoare și cicatrizante. Totodată, veninul de albine și extractul de capsici stimulează circulația sângelui la nivel periferic, ajutând astfel la relaxarea și destinderea musculară.

PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAȚII

Atenție, acest unguent nu trebuie aplicat pe răni deschise sau escare. Trebuie evitat de asemenea contactul cu ochii, gura și nasul. Spălați bine mâinile după utilizare.

APIVIREN – PREȚ

Un tub de Apireven costă în jur de 20 de lei. Îl puteți cumpăra mai jos

 

[products ids=”3154″ orderby=”date” columns=”1″ order=”desc”]

1 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *