Biomicin urinar – indicații, administrare, contraindicații, preț

„Biomicin urinar” este un produs special conceput de cei de la Fares pentru combaterea bacteriilor dăunătoare care afectează tractul genito-urinar. Conține un amestec ingenios de uleiuri esențiale renumite pentru proprietățile lor antimicrobiene:

– ulei esențial de șovârv
– ulei esențial de cimbru
– ulei esențial de scorțișoară
– ulei esențial de ienupăr

Aceste uleiuri sunt diluate într-o bază de ulei vegetal de floarea-soarelui.

INDICAȚII TERAPEUTICE

– calmează iritațiile de la nivelul tractului urinar
– reduce disconfortul din timpul urinării
– crește rezistența la microorganismele dăunătoare de la nivel genito-urinar la femei și bărbați

Șovârvul este o plantă bogată în ulei esențial care conține compuși cu efecte antibacteriene puternice: terpene, carvacrol și timol.

Acest ulei esențial combate o gamă diversă de patogeni: bacterii, virusuri și fungi. Împiedică aderarea acestora la alte celule din corp și previne infecțiile.

Uleiul esențial de cimbru are acțiune similară. Acesta este folosit în fitoterapie de zeci de ani. Timolul pe care îl conține în cantități mari are efect protector împotriva mai multor tipuri de patogeni periculoși.

Boabele de ienupăr au efecte diuretice și antibacteriene. Medicul Paracelsus folosea aceste fructe îndeosebi pentru rinichi. Și acestea sunt bogate în ulei esențial care conține substanțe antimicrobiene: a-pinen, b-mircen și sabinen.

Scorțișoara are efecte antibacteriene, antifungice și antivirale. Conține ulei esențial bogat în eugenol și aldehidă trans-cinamică.

[products ids=”3831, 2627, 7911,9627″ orderby=”date” columns=”4″ order=”desc”]

MOD DE UTILIZARE

Biomicin urinar poate fi administrat și copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani. În cazul lor, se recomandă câte 1 capsulă, de 2 ori pe zi, la 1 oră după masă.

Copiii peste 14 ani și adulții pot lua câte 1 capsulă, de 3 ori pe zi. O cură cu Biomicin urinar durează 10-15 zile.

PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAȚII

Acest produs nu este indicat persoanelor care suferă de gastrită, ulcer gastro-duodenal și copiilor sub 10 ani. Nu se consumă pe stomacul gol, deoarece poate cauza iritații.

Este contraindicat pe perioada sarcinii și alăptării.

Biomicin urinar poate fi administrat în paralel cu alte medicamente prescrise de medic.

Pentru a obține un efect mai puternice, capsulele Biomicin urinar se pot asocia cu capsule Diurosept-U68, ceai și tinctură Diurosept-U60/U62, sau cu Biosept-A5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *