Cremă cu ARNICĂ pentru VASELE de SÂNGE

Produsele pe bază de arnică sunt extrem de utile pentru accidentările minore ale pielii. Această plantă poate fi folosită în numeroase tipuri de dureri și leziuni.

Arnica este folosită în mod tradițional pentru durerile post-operatorii, înțepături de insecte, vene umflate și dureroase (flebită superficială), vânătăi, dureri musculare. Este aplicată extern pentru calmarea durerilor și umflăturilor cauzate de luxații, vânătăi, artrită, acnee.

Compușii pe care îi conține ajută la reducerea umflăturilor și a durerilor și acționează ca niște antibiotice naturale.

Studiile recente au arătat că gelurile cu arnică, aplicate de 2 ori pe zi, timp de 3 săptămâni, au redus durerea și rigiditatea articulațiilor la persoanele cu osteoartrită la genunchi sau la mâini.

Rezultatele sugerează că arnica acționează la fel ca Ibuprofenul în reducerea durerii și îmbunătățirea funcției mâinilor.

Arnica grăbește procesul de vindecare a vânătăilor și a altor traume care provoacă spargerea vaselor de sânge de sub piele. Un anti-inflamator natural, arnica reduce umflătura în luxații, entorse, fracturi, contuzii și alte leziuni.

Nu doar maschează durerea, ci stimulează procesele de vindecare naturale. Este recomandată îndeosebi în durerile provocate de traume (precum căzături) sau inflamații (precum artrită).

Arnica poate fi utilă și în dureri de cap, acnee, tinitus, șocuri, cicatrici.

CREMĂ DE GĂLBENELE ȘI ARNICĂ – INDICAȚII TERAPEUTICE

În combinație cu gălbenele, arnica devine mult mai eficientă în tratamentul pielii afectate. Cremele care conțin aceste două plante sunt în mod deosebit utile în afecțiunile cu implicații ale sistemului circulator:

– varice
– tromboflebite
– hematoame
– fragilitate capilară
– hemoroizi

Cremă cu arnică – preț

O cutie de cremă cu gălbenele și arnică costă 5 lei.

Bibliografie:
1. Arniac. com. What is Arnica Used For? http://www.arnica.com/category/arnica-uses/
2. WebMD, Arnica: https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-721/arnica

[products ids=”3530, 3710″ orderby=”date” columns=”2″ order=”desc”]

2 comments
  1. Vreau şi eu această cremă arnica, dar nu aveți cutii mai mari? O cutie măcar de 250grame .
    Va mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *