Dieta cu sfeclă roşie se ţine 3 zile şi te scapă de grăsimea de pe burtă instant

Una dintre cele mai eficiente diete pe termen scurt are la bază un ingredient delicios, plin de nutrienţi şi vitamine necesare organismului în fiecare zi. Dacă vrei să slăbeşti câteva kilograme bune în trei zile de dietă, atunci încearcă această cură minune pe bază de sfeclă roşie. O poţi consuma în diferite combinaţii, cu alte legume, important e să respecţi meniul şi să nu te abaţi de la el.

Idei de mese pe bază de sfeclă roşie

Aveţi nevoie de 500-600 grame sfeclă coaptă sau fiartă în apă cu sare, până se înmoaie, tăiată cubuleţe sau felii groase. Peste ea adaugăti 3-4 linguri de miez de nuca mărunţit. Asezoaţi sălata cu un “dressing” din puţîn oţet de mere şi juma­tate de linguriţă de ulei de măsline

Adăugaţi pătrunjel proaspăt tocat şi puţîn hrean dat pe răzătoare. Salată se păstrează la frigider şi se împarte în 3 porţii, care se mănâncă pe parcursul unei zile. Este important să beţi apă plata, cel puţin 2 litri pe zi.

Meniu pentru o zi în timpul dietei cu sfeclă roşie:

– Micul dejun: o porţie de salată de sfeclă

– Prânz: o porţie de să­lată de sfeclă şi 100 g de carne la grătar (piept de pui sau carne de vită)

– Seară: o porţie de salată de sfeclă

În 3 zile de dietă, veţi scapa de 2 kg. După aceste trei zile, pentru a continua să slăbiţi, înlocuiţi o masă pe zi cu salată de sfeclă. Puteţi repeata cură după două săptă­mani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *