RULOURI din DOVLECEI, umplute cu cremă de TOFU

Dacă sunteți în căutarea unor aperitive de post sau aperitive vegane pentru o masă specială sau pentru musafiri, vă invităm să încercați această rețetă.

Rulourile de dovlecei cu cremă de tofu sunt extrem de ușor de preparat și în plus sunt gustoase și dietetice. Dovleceii sunt legume hipocalorice, iar tofu este sărac în grăsimi.

Cu această cremă de tofu se pot umple și roșii, ardei gras sau alte legume. Puteți adăuga și alte ingrediente, după gust.

RULOURI DE DOVLECEL CU TOFU – REȚETĂ

Ingrediente

• 1 dovlecel
• 250 g de tofu
• 2 linguri de ulei de măsline
• 1 lingură de fulgi de drojdie inactivă
• 1 ceapă mică
• 1 legătură de mărar
• 2 linguri de caju

Preparare

Pentru a prepara crema care va servi drept umplutură pentru rulourile de dovlecei, tăiați brânza tofu cubulețe și puneți-le într-un bol mare. Adăugați nucile caju (înmuiate cel puțin 4 ore în apă caldă), ceapa tocată mărunt, drojdia inactivă, uleiul de măsline și sare, dacă este nevoie.

Introduceți blenderul vertical și pasați până rezultă o compoziție fină. Puteți folosi un robot de bucătărie dacă nu aveți un blender manual. Mixați până obțineți o pastă fină.

Spălați dovlecelul și tăiați-l fâșii subțiri late. În acest scop puteți folosi curățitorul de legume.

Cumpără ingredientele pentru această rețetă de aici: 
[products ids=”6594, 7824, 6480″ orderby=”date” columns=”3″ order=”desc”]

Întindeți fâșiile de dovlecel pe masa de lucru și ungeți-le cu un strat suficient de cremă. Rulați strâns dovleceii și fixați rulourile cu scobitori.

Așezați rulourile pe un platou și decorați-le cu pătrunjel verde, fâșii de ardei gras, mărar, fâșii de morcov, măsline etc.

Sursă: Alimentația Optimă, Rulouri De Dovlecel Cu Cremă De Tofu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *