ȘAMPON bio pentru VOLUM, pentru toate tipurile de păr

Produsele naturale pentru îngrijirea corpului au crescut mult în popularitate în ultimii ani, datorită acțiunii lor blânde asupra pielii și a efectelor secundare reduse.

Sănătatea părului este astăzi profund afectată din cauza expunerii continue la compușii chimici din produsele de curățare și înfrumusețare prezente în comerț.

Sampon natural pentru volum

Femeile în special, au devenit mult mai conștiente de importanța înlocuirii produselor convenționale cu produse naturale pentru sănătatea lor.

Șampoanele bio conțin substanțe naturale și extracte din plante cu numeroase efecte benefice asupra scalpului și părului.

Plantele incorporate în astfel de produse promovează creșterea sau regenerarea părului printr-o stimulare naturală a foliculilor de păr.

Un șampon natural poate fi potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cele cu o sensibilitate crescută, deoarece nu conține ingrediente alergenice. Totodată, un astfel de produs are un parfum mai natural și mai discret decât mărcile din comerț.

Șampoanele naturale sunt ecologice prin faptul că conțin materiale biodegradabile și nu substanțe chimice dure. Aceste substanțe nu afectează doar părul, deoarece ele sunt absorbite prin porii pielii și pătrund în corp. Aplicarea regulată pe scalp a șampoanelor care conțin substanțe cu potențial cancerigen poate afecta sistemele interne.

Ingredientele regăsite de regulă în șampoanele obișnuite au fost asociate cu reducerea mărimii foliculilor de păr, cu iritarea și perturbarea glandelor sebacee și uscarea pielii capului, ceea ce duce în final la căderea părului.

Când alegeți un șampon bio, asigurați-vă că eticheta nu conține foarte mulți sulfați și alte ingrediente sintetice, precum:

– Lauril suflat de sodiu („Sodium lauryl sulfates”)
– Sulfat lauret de amoniu („Ammonium lauryl suflate”)
– Mureth sulfat
– Siloxani
– Derivați de lauril de alcool
– Propilen glicol
– Sulfonat de olefin („Olefin sulfonate”)

Acest șampon pentru volum a fost conceput după rețeta doctorului Knopka din Talinn, Estonia, autor a sute de rețete de uleiuri pentru păr, creme și săpunuri.

Conține extract de salvie, cu efect tonic asupra părului, extract de mesteacăn, ginseng și pin siberian, ulei de măsline, ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei de macadamia, limba mielului și ulei de primulă.

Bibliografie:
1. Global Healing Center, The Benefits of Organic Shampoo and Conditioners: https://www.globalhealingcenter.com/natural-health/benefits-of-organic-shampoo-and-conditioners
2. Mind Body Green, Why You Should Use Natural Shampoo: https://www.mindbodygreen.com/0-2794/Why-You-Should-Use-Natural-Shampoo.html

[products ids=”8689, 5934, 7102, 5596″ orderby=”date” columns=”4″ order=”desc”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *