Sirop BIOSEPT pentru copii

„Bebe Biosept” este un sirop din plante, conceput special pentru sugari și copii, având o acțiune blândă, dar eficientă. Nu conține zahăr, nici îndulcitori artificiali.

În compoziția siropului intră 4 plante: lichiden de piatră, turmeric, frunze de măslin și trifoiște de baltă. Este îndulcit cu fructoză extrasă naturală din fructe.

INDICAȚII TERAPEUTICE:

– viroze respiratorii (virusuri)
– afecțiuni respiratorii bacteriene
– fluidificarea secrețiilor bronșice
– stimularea expectorației
– reglarea temperaturii corpului

Totodată, plantele incluse în acest produs susțin sănătatea sistemului imunitar și flora intestinală. Siropul este bine tolerat de stomac, eficiența sa fiind confirmată de studiile clinice.

Lichenul de piatră este o plantă valoroasă pentru tratarea simptomelor de răceală și gripă, datorită conținutului bogat în mucilagii și acid usnic. Aceste substanțe formează o peliculă protectoare pe suprafața mucoaselor, ajutând la calmarea iritațiilor tractului respirator.

Frunzele de măslin au proprietăți antimicrobiene diverse, datorită conținutului de oleuropeine. Studiile au arătat că sunt eficiente îndeosebi împotriva germenilor care afectează tractul respirator, digestiv și urinar. Prin faptul că stimulează producția de fagocite (distrug bacterii și alte corpuri străine), frunzele de măslin ajută la întărirea imunității.

Turmericul este un condiment blând cu numeroase beneficii asupra organismului. În primul rând, este un antiinflamator remarcabil și un antioxidant puternic. Reduce iritația mucoaselor respiratorii și favorizează eliminarea microorganismelor periculoase din organism.

Trifoiștea de baltă conține antioxidanți puternici (acid cafeic, acid clorogenic, flavonoide). Planta ajută la scăderea temperaturii ridicate și la calmarea iritațiilor.

MOD DE ADMINISTRARE

La sugari și copiii cu vârsta cuprinsă între 1 lună și 3 ani, „Bebe Biosept” se administrează câte 0,5 ml/kg corp, de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă. Iată și o schemă utilă:

GREUTATE VÂRSTĂ DOZĂ 
4-5 kg 1-2 luni 2 ml
6-8 kg 3-6 luni 3 – 4 ml
9-10 kg 7-12 luni 4,5 – 5 ml
11-15 kg 1-3 ani 5 – 7,5 ml

O cură cu sirop Biosept pentru sugari durează de regulă 5-15 zile.

PRECAUȚII ȘI CONTRAINDICAȚII

Acest produs nu este indicat în diabet și sensibilitate sau alergie la oricare din ingredientele conținute.

[products ids=”3784, 3831, 3694, 3800″ orderby=”date” columns=”4″ order=”desc”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *