SPRAY de gât cu PROPOLIS – infecții bacteriene și virale ale gâtului și nasului

Acest produs conține extract apos de propolis brut în proporție de 30-64%, miere de albine în proporție de 30% și uleiuri esențiale de pin, de salvie, de eucalipt și de portocal dulce.

Sprayul cu propolis ajută la păstrarea sănătății aparatului respirator superior și mărește rezistența la patogenii specifici anotimpului rece.

Studiile au arătat că propolisul ajută la tratarea următoarelor afecțiuni:

inflamații acute și cronice ale urechii interne
răceli acute
– inflamații acute și cronice ale tractului respirator superior
sinuzită
laringită (inflamația laringelui)
amigdalită (infecția amigdalelor)
tuberculoză pulmonară
astm bronșic

Propolisul a demonstrat o activitate antibacteriană împotriva infecțiilor tractului respirator superior. Are capacitatea de a preveni inclusiv infecțiile bacteriene care se suprapun pe infecțiile virale. S-a dovedit eficient împotriva infecțiilor respiratorii cu diferite tipuri de streptococi și virusuri gripale.

Toate produsele apicole au proprietăți imunostimulatoare și ajută la stimularea sistemului de apărare a organismului.

Uleiurile esențiale incorporate în acest produs potențează efectul decongestionant și calmant. Mierea de albine este la rândul ei emolientă și îmbunătățește absorbția celorlalte ingrediente.

SPRAY CU PROPOLIS – INDICAȚII TERAPEUTICE

– durere și disconfort la nivelul nasului și gâtului
– ajută respirația
– susține sănătatea cavității bucale
– protejează amigdalele și faringele
– calmează mucoasa orofaringiană

MOD DE UTILIZARE

Propolis spray se administrează oral. Se aplică 2-3 pulverizări în gât, de 3 ori pe zi, după masă.
Acest produs nu trebuie folosit pe perioada sarcinii și alăptării, din cauza uleiurilor esențiale. Din același motiv, nu se va administra copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Persoanele alergice la produsele apicole sau la alte ingrediente din compoziția produsului trebuie să evite de asemenea utilizarea spray-ului de gât cu propolis.

Bibliografie:
1. Healthy with honey, Propolis treats otorhinolaryngologic and respiratory diseases: https://healthywithhoney.com/propolis-treats-otorhinolaryngologic-and-respiratory-diseases/
2. Speciale A, Costanzo R, Puglisi S, Musumeci R, Catania MR, Caccamo F, Iauk L. Antibacterial activity of propolis and its active principles alone and in combination with macrolides, beta-lactams and fluoroquinolones against microorganisms responsible for respiratory infections. Journal of Chemotherapy. 2006 Apr;18(2):164-71: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16736885

[products ids=”3607, 3160, 3315, 3609″ orderby=”date” columns=”4″ order=”desc”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *